Tack för alla fina kommentarer❤. I dag steg jag upp 06.00 för att hinna med frukosten som serverades kl 07.00-07.30 800 m upp för en lång brant backe. Smör, marmelad, vitt bröd o kaffe...som vanligt. I fortsättningen äter jag inga sådana frukostar utan köper själv.                   Dagens vandring har varit fantastisk, underbar. När man tror att det inte kan bli vackrare blir det ännu vackrare......och när man tror att det inte kan gå mer uppåt så går det ännu mer uppåt😳😩....så en väldigt jobbig etapp men fantastisk.             Har träffat många trevliga människor...bla ett par från Kanada som gör detta  som sin bröllopsresa.Micke o Fiffi..ni gifter er nästa år och ni vill gå Caminon ..börja träna😂 . I kväll ska jag ut o äta pilgrimsmeny med ett gäng övriga pilgrimer. 🤗❤    Jag önskar att ni kunde få uppleva det här, lite öm här o där får jag väl erkänna att jag är men den  totala frihetskänsla som jag känner är obeskrivlig. Ps.  Bilderna blev nerifrån o upp.     

Vacker väg över Pyrenéerna. 

Trött men lycklig. 

Agnes, tysk tjej jag hade sällskap med en bit. 

  ....och ännu flera hästar. 

                        Vi mötte en häst.Lisa du ser att jag inte är ensam även om jag går själv.  

Morgonvandring i dimma. 06.40.